У Черкасах з’являться нічні екскурсії та романтичні подорожі

23 Квітня 2014 11:00
druzi.org.ua

druzi.org.ua

Автобусні подорожі містом для закоханих пар, із відвідуванням наймальовничіших його куточків  – така екзотика має з’явитися вже  найближчим часом у Черкасах. Кожна екскурсія матиме свою «родзинку» – як, наприклад, візит до пам’ятника родині або до дерева бажань.

“Щоб утілити у життя безліч нових задумок – при мінімальних фінансових можливостях – ми домовилися про співпрацю із черкаськими підприємцями, яким належать цікаві  та яскраві місцинки Черкас”, – говорить директор  черкаського КП «Туристично-інформаційний центр» Тамара Вороніна.

За її словами, головним акцентом розвитку туризму у Черкасах на найближчий час має стати пошук потенціалу історичних, культурних та природних унікальностей міста.

Щодо фінансового потенціалу, то наразі підприємство має майже 160 тисяч грн. боргу: колишні керівники центру не розрахувались із виконавцями за виготовлені сувеніри,  рекламну продукцію, оренду, комунальні послуги, тощо. Наразі повністю закінчено перевірку всіх боргів КП за минулі роки та завершується робота із перспективного планування розвитку у Черкасах туризму на найближчі роки.