Томенко закликає коаліціянтів шукати компроміси

25 Квітня 2014 10:32
gazetavv.com

gazetavv.com

Партії та політики, що створили коаліційну більшість, повинні домовитись, як діяти як мінімум до завершення президентської кампанії та стабілізації ситуації на Сході України. Таку думку висловив народний депутат Микола Томенко.

“Учорашнє засідання парламенту інакше, як ганьбою, яку допустила передовсім новостворена коаліція, назвати важко. В умовах фактичної війни з Росією та непростої соціально-економічної ситуації внутрішні розбірки та гонитва за посадами призвели того, що у Верховній Раді не було ухвалено жодного закону. Можна скільки завгодно критикувати комуністів та Партію регіонів, які не голосують, але цілком очевидно, що головна причина цього – у відносинах всередині самої коаліції”, – зазначив Томенко.

Він закликав керівників політичних партій, депутатських фракцій і груп визначити стратегічні пріоритети, потрібні рішення і закони, які необхідно ухвалити в парламенті, і зупинити з’ясовування стосунків, прояви незадоволення у прямому ефірі в сесійній залі українського парламенту.

“Для цього необхідно навчитися домовлятися і шукати компроміс напередодні засідання Верховної Ради, а не під час сесії”, – вважає народний депутат.