Черкаська влада повинна вдень і вночі шукати робочі місця, а не організовувати шоу, – Томенко

2 Травня 2014 12:22
gazetavv.com

gazetavv.com

Черкаська влада повинна вдень і вночі шукати робочі місця, а не організовувати шоу. Таку думку висловив сьогодні депутат Верховної Ради Микола Томенко, коментуючи в ефірі ОДТРК “Рось” проведення зініційованої обласною владою акції “Пліч-о-пліч” 1 травня в Черкасах.

“Після розкрадання представниками попереднього політичного режиму економіка України в цілому і Черкащини зокрема перебуває у катастрофічному стані. Черкащина – той регіон, де показники з безробіття одні з найвищих у державі. Тому я переконаний, що сьогодні, спираючись на здоровий глузд, треба зупинити будь-яке використання бюджетних чи спонсорських коштів для проведення шоу. Владі слід спрямувати зусилля на залучення інвесторів, створення нових робочих місць, – зазначив Томенко. – Сьогодні для влади принципово важливо переконати малий і середній бізнес, що його не грабуватимуть, як під час Тулуба, а він зможе спокійно працювати і для себе, і наповнювати бюджет”.

На думку народного депутата, сьогодні Черкащина має шанс лише за умови відновлення реальної економіки, залучення інвестицій та створення нових робочих місць. Дорогими шоу Черкащину не врятуєш.