Луческу привітав черкаський “Славутич” із коректною грою (відео)

7 Травня 2014 20:30
shakhtar.com

shakhtar.com

Головний тренер донецького “Шахтаря” Мірча Луческу під час післяматчевої прес-конференції сказав багато приємних слів на адресу гравців черкаського “Славутича”.

“Будь-яка кубкова гра завжди складна. Тим більше на такій стадії. Ми знали, що буде складний матч, готувалися до нього. Знали, що суперник відмовиться від атакуючих дій, але дуже добре організує свою оборону, – так і вийшло. З їхнього боку був рух, велика мотивація, дисципліна в захисті. Мене здивувало, що вони виконали установку тренера від першої до останньої хвилини! Як зазвичай, в таких матчах дуже важливо забити швидкий м’яч. Якби Феррейра зміг це зробити на самому початку поєдинку – думаю, було б набагато легше. Задоволений тим, що ми пройшли далі. І хочу привітати господарів з тією грою, яку вони сьогодні продемонстрували, – коректною грою. Спробували – і це у них вийшло – віддячити публіку, яка сьогодні заповнила стадіон і чудово вболівала за свою команду. Це всім приклад. Було б чудово, якщо б у Прем’єр-лізі стадіони так добре заповнювалися, як сьогодні в Черкасах”, – сказав наставник “гірників”.

За словами головного тренера черкащан Юрія Бакалова, задумкою гри було зіграти від оборони і спіймати противника на контратаці. На жаль, цього зробити “Славутичу” не вдалося. Але Бакалов підопічних хвалить.

“Сьогодні ми мали вигляд перед володарем Кубку України, однією з кращих європейських команд на рівні”, – відзначив він.