Депутати “покраяли” обласний бюджет

16 Травня 2014 11:49
businessua.com

businessua.com

Депутатський корпус Черкаської обласної ради ухвалив зміни до головного фінансового документу області – бюджету на 2014 рік. За відповідне рішення проголосувало 69 місцевих обранців.

Зокрема, депутати виділили 200 тисяч гривень для капітального ремонту системи водопостачання в Черкаському обласному госпіталі для інвалідів війни. Ще 100 тисяч гривень – на оновлення медичного обладнання у цьому ж закладі.

Згідно з ухваленим рішенням, 50 тисяч гривень спрямують на цільову обласну програму індивідуального житлового будівництва на селі “Власний дім”, кошти в розмірі 500 тис. гривень – для фінансування обласної програми “Профілактика злочинності” та ще 2 мільйони гривень на затверджену в ході сесії програму «Територіальна оборона».

Окрім того частину коштів із обласного бюджету спрямують на місця.

Зокрема, міському бюджету Черкас депутати виділили 400 тисяч гривень для забезпечення видатків соціально-економічного й культурного розвитку, Городищенському районному бюджету – 106 тисяч гривень для сплати виконаних у нинішньому році робіт по пам’ятнику Шевченка в селищі Вільшана, а Канівському районному бюджету – 160 тисяч гривень для придбання обладнання в центральну районну лікарню.

Зміни в бюджеті стосувалися і природоохоронного фонду. Приміром, на 400 тисяч гривень зменшили видатки на очисні споруди в Золотоноші й спрямували їх на реконструкцію ділянки самопливного каналізаційного колектора на очисні споруди Канева, через те, що там сталася надзвичайна ситуація.