Байкфест “Тарасова Гора” повертається на Черкащину

19 Травня 2014 10:07

Міжнародний байкерський фестиваль “Тарасова гора”, який останні два роки проходив у Київській області, знову повертається на Черкащину. І вже традиційно пройде на базі “Придніпровська”, що під Чапаївкою Золотоніського району.

20141805153203

“Тарасу – 200 років, а нам – 12. Під таким гаслом пройде цьогорічний фестиваль”, – розповів у коментарі виданню “Золотоноша онлайн” засновник фесту Ашот Арушанов. Дата проведення – з 5 по 8 червня.

2002 року Ашот, у байкерських колах відомий за прізвиськом Сальвадор, започаткував на Черкащині байкерський фестиваль “Тарасова гора”. Байкери з різних куточків України і навіть із інших країн приїздили на базу “Придніпровська”, що поруч із селом Чапаєвка. Потім уже традиційно формували кількатисячну колону і їхали до Канева на могилу Тараса Шевченка. Неодноразово Ашот звертався до міської влади із пропозицію заїхати колоною до Черкас та проїхати бульваром Шевченка. Однак завжди наштовхувався на відмову. А два роки тому, якраз перед 10-річчям фестивалю, байкерам взагалі повідомили, що база, на яку вони приїздили, продається і фест доведеться переносити.