Нардеп із Черкащини закликає політиків не стріляти один одному в спину

21 Травня 2014 13:23

lb-301x200В Україні зберігається небезпека війни на два фронти, яка може загостритися в останні дні президентської кампанії, коли багато кандидатів у президенти сконцентруються на критиці про свого основного конкурента, що лідирує у перегонах на пост першої особи країни.

Про це народний депутат Микола Томенко заявив на мітингу в Черкасах.

“Цей підхід є не просто неправильним з точки зору ведення виборчої кампанії, він є шкідливим, оскільки, фактично, відкриває в Україні війну на два фронти. Сьогодні фронт у нас визначений – він проходить на Сході країни, ворог теж визначений – це політика Путіна і його прихильників в Україні. Тому треба зробити все, щоб ми були по одну лінію фронту і воювали з реальним ворогом, а не “стріляли” один одному в спину”,- зазначив Томенко.

Також він висловив переконання в тому, що підказки оточення Юлії Тимошенко робити заяви про те, що вона буде в опозиції, якщо програє вибори, – неправильні і шкідливі для самої Тимошенко. “Я не можу уявити, що в разі обрання Порошенка Президентом, Тимошенко буде в опозиції до нього разом із комуністами та Партією регіонів”, – зауважив парламентар.

На його переконання, сьогодні всі, хто відстоює українські та проєвропейські цінності, мають діяти “єдиним фронтом”, єдиною командою проти головного ворога України – путінської доктрини “русского мира”.