“Кумедні вибори”: що писали черкащани на бюлетнях та з чим голосували? (фото)

26 Травня 2014 12:49

Вибори як і будь-яка подія важливого значення не обходиться без казусів і кумедних моментів.

Бюлетені, на яких виборці пропонують свої альтернативні кандидатури, пишуть побажання – найпоширеніший “прикол”. Але прикро, що після такої “народної творчості” бюлетень вважається недійсним, а отже – вилітає “в трубу” і голос виборця.

"От і перша народна творчість. Напис по всьому бюлетеню дещо про Путіна", - підписала це фото черкащанка Таїсія Плахута facebook.com

“От і перша народна творчість. Напис по всьому бюлетеню дещо про Путіна”, – підписала це фото черкащанка Таїсія Плахута
facebook.com

За Дарта Вейдера голосували і в Черкасах facebook.com

За Дарта Вейдера голосували і в Черкасах
facebook.com

А ще 25 травня на одну з черкаських дільниць прийшов голосувати чоловік із вилами. Це розцінили як непряму агітацію за одного з кандидатів, але голосувати дозволили.

twitter.com

twitter.com

“Трохи фото з найкрасивішої та найкомфортнішої дільниці, яку вдалося побачити під час цих виборів спостерігаючи від ГМ “ОПОРА”. Попри зовнішню красоту, рекомендую звернути увагу на створені комфортні матеріально-технічні умови для виборців. Це село Веселий Кут Тальнівського району Черкаської області”, – розповів про умови голосування на Тальнівщині спостерігач Сергій Слинько.

Зауважмо – лампи в кабінках явно принесені з дому турботливими членами ДВК. А кабінки прикрашені квітами, зала – рушниками. У вишиванках й члени комісії. Вибори – народне свято!

facebook.com

facebook.com

facebook.com

facebook.com

facebook.com

facebook.com