У Черкасах перераховуватимуть голоси на понад 30 дільницях

29 Травня 2014 13:47
radiosvoboda.org

radiosvoboda.org

Результати на місцевих виборах у Черкасах б’ють рекорди. На ранок 29 травня Черкаська міська виборча комісія вже ухвалила рішення щодо перерахунку голосів у понад 30 виборчих дільницях.

Як зазначає видання “Прес-Центр”, посилаючись на депутата міськради Володимира Мамалигу, на ранок 29 травня Черкаська міська виборча комісія вже ухвалила рішення щодо перерахунку голосів у понад 30 (!) виборчих дільницях. Близько десяти дільниць будуть перераховувати з причини того, що виборча документація знаходилася у подраних мішках для сміття. Ще понад два десятки дяльниць будуть перераховувати відповідно до заяв суб’єктів виборчого процесу, які у “каруселях”, “хороводах”, наперстках та фальшивих бюлетнях справедливо побачили порушення виборчих прав громадян. І це все лише по Соснівському району міста Черкаси.

А Придніпровська районна виборча комісія у місті Черкасах досі не привезла виборчу документацію до Черкаської міської виборчої комісії. Тож черкащани щиро заінтриговані майбутніми знахідками та новинами.