Які заходи відбудуться в Черкаських міських парках до Дня захисту дітей? (програма)

31 Травня 2014 16:34

1369907879-660x350Традиційно 1 червня громадські організації та благодійні фонди влаштовують для черкаської малечі розваги в парках та скверах. Цьогоріч запрошуємо батьків та їхніх дітей поринути в світ дитинства відразу на кількох заходах.

Парк «Перемога», 1 червня

З 10.00 до 16.00 – проект ЧОВ Дитячого фонду України для вихованців НВК, дітей з прийомних родин, дитбудинків сімейного типу, дитячих притулків, багатодітних родин «Є у житті найвища святість – Вкраїна, мати і дитя».

У програмі: солодощі, іграшки, інтермедія «Казка запрошує», катання на конях, вітання Флори, концерт переможців мистецьких фестивалів Черкащини, нагородження переможців літературного конкурсу «Дар».

11.00 – дитячий захід «Родиною на свято», організований Черкаським міським центром соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді, ЧОВ «Дитячий фонд України».

7 червня

11.00 – свято «Кольоровий світ» від БФ «Сила Доброти».

Парк «Дитячий» (вул. Хрещатик, 168), 1 червня

13.00-16.00 – святкування Дня захисту дітей від Станиці Черкаси Пласту НСОУ

У програмі: 13.00 – відкриття та початок роботи активних зон та майстер-класів (до 15.00), ліплення, створення ляльок-мотанок, бісероплетіння, квілінг, швидкочитання, орігамі, плетіння косичок, скаутські розваги, аквагрим, козацькі забави (козацька вежа та гармати), благодійна акція «Добрі речі», смуга перешкод та скеледром, концертна програма за участі дитячих творчих колективів.

Сквер біля обласної ради, 2 червня

Обласна акція «Бережи Закон дитину» під час  якої відбудеться проведення міжшкільного конкурсу малюнків на асфальті від Головного управління юстиції.