Якщо “Шахтарю” переїжджати, то в Черкаси, – експерт

3 Червня 2014 10:29
ua-football.com

ua-football.com

Колишній футболіст донецького “Шахтаря” Віктор Грачов заявив, що у разі переїзду клубу з Донецька найбільш прийнятним варіантом є Черкаси.

Про це Грачов розповів Еспресо. TV, коментуючи заяву гендиректора “гірників” Сергія Палкіна про те, якщо в Донецьку ситуація не покращиться, то команда буде тренуватися і грати в іншому місті.

“Треба вибрати місто, де люблять футбол, вболівальники ходитимуть на матчі, та головне – де футболісти зможуть спокійно готуватися до Ліги чемпіонів. Переїжджати в інше місто, де є свої футбольні команди – Харків, Одеса, Дніпропетровськ, Київ чи Львів – немає сенсу. Думаю, найбільш прийнятним варіантом є Черкаси. Тим паче, якщо УЄФА дозволить там грати єврокубки. Якби в Черкасах у донеччан виникли якісь проблеми, скажімо, недружелюбне ставлення, то команда не грала б там останні матчі чемпіонату”, – каже Грачов.

За його словами, питання ще в тому, щоб іноземні клуби приїхали не просто в місто, а і в Україну. Звісно, найкращим варіантом залишається налагодження миру і спокою в Донецьку, тоді “Шахтарю” не доведеться нікуди переїжджати.