На “Трактор-фесті” ковшем трактора відкривали пляшки з пивом (фото)

14 Червня 2014 11:00

У селі Яблунівка Корсунь-Шевченківського району пройшов фестиваль професійної майстерності “Трактор-фест”.

oda.ck.ua

oda.ck.ua

На Черкащині такі змагання проходять уже втретє. У тракторних перегонах змагалися трактори МТЗ і “Фендти”. МТЗ повинні були скласти ковшем карту України з різних частин. Учасники на “Фендтах” змагалися хто перший дістанеться до фінішу. Невеличкі трактори “Моніти” GCВ показали шоу-програму, пише “Газета по-українськи”.

oda.ck.ua

oda.ck.ua

oda.ck.ua

oda.ck.ua

oda.ck.ua

oda.ck.ua

“Ми сьогодні виступаємо на “конях”. Найдорожчий трактор — “Фендт-936”, коштує 1 млн. грн. Він дуже потужний, тому й корисний на наших важких грунтах. Я особисто виступаю на “Моніті”. Буду ковшем відкривати запальничку, закривати коробку сірників і відкривати пляшки з пивом. Спробую також проїхатися на задніх колесах”, – розповідає Юрій Димерець, учасник тракторного шоу.

oda.ck.ua

oda.ck.ua

oda.ck.ua

oda.ck.ua

oda.ck.ua

oda.ck.ua

Окрім перегонів глядачам показали кінне шоу “Гетьман і Роксолана”. Всі бажаючі мали змогу покататися на конях. Після спортивної частини всіх запросили на конкурс святкових столів “Стіл достатку”. Після святкового обіду, до якого запросили учасників та гостей свята, розпочався конкурс краси “Роксолана”. В ньому взяли участь селянки, що проживають в різних районах Черкащини. Серед них — вчителі, бухгалтери, помічник вихователя і доярки.

ВІДЕО: Змагання трактора з БТР-ом  http://youtu.be/VEsQOq4Fx6k