Пам’ять екс-губернатора вшанували футбольним турніром

16 Червня 2014 08:56

Меморіал Володимира Лук’янця з міні-футболу зібрав у неділю 15 червня в Христинівці чотири кращі юнацькі команди Черкащини.

Турнір Володимира Лук’янця проходить у Христинівці вдруге поспіль. Проте якщо минулого року це був цілком звичайний турнір, сьогодні це вже меморіал. У січні Лук’янця, екс-керівника ОДА, відомого в області любителя футболу і колишнього очільника Федерації футболу Черкащини, не стало, тому ці змагання проходили на честь його пам’яті. Змагалися за трофей у Христинівці  чотири команди: “Старт” Звенигородка, “Дніпро-80” Черкаси, “Ураган” Черкаси та місцева “Фортуна”.

15062014hrystynivkalukiyanetsDSC01103

За словами доньки Володимира Лукича, Інни Кукуленко-Лук’янець, з часом планується  збільшити кількість учасників турніру та широту представництва. Щоб участь у змаганнях брали  діти з Христинівки, Умані, Чорнобаю, Золотоноші, Черкас, загалом, з усієї області, повідомляє “Черкаський спорт”.

15062014hrystynivkalukiyanetsDSC01144

За підсумками матчів до фіналу вийшли господарі турніру, гравці “Фортуни” та черкаська команда “Дніпро-80”. Попри статус матчу, боротьби не вийшло. Гравці “Фортуни” не залишили суперникові жодних шансів, й перемогли з рахунком 7 : 2. У матчі за бронзу перемогу здобули гравці “Урагану” 2 : 1.

15062014hrystynivkalukiyanetsDSC01074

По завершенні турніру всі учасники, переможці та призери окрім медалей та кубків отримали солодкі призи.