Півфіналіст Кубку України “Славутич” може припинити своє існування – клуб на межі банкрутства (відео)

16 Червня 2014 16:45
shakhtar.com

shakhtar.com

Черкаський “Славутич”, що виступає у другій лізі футбольної першості України, може припинити своє існування, повідомив генеральний директор клубу Володимир Лашкул.

Лашкул каже, якщо влада Черкас та області не виявлятиме бажання фінансово підтримувати команду, то її буде вкрай важко втримати.

“За останні півроку, коли я став генеральним директором клубу, на утримання команди було витрачено 10 мільйонів гривень. В основному це були мої особисті кошти. За цей час влада фактично не підтримувала команду. Звичайно, я ще буду говорити з новообраним мером Черкас Одаричем і головою Черкаської ОДА Юрієм Ткаченко про підтримку команди. З власних коштів я це робити більше не буду”, – зазначив  Лашкул.

Він налаштований вкрай песимістично і не виключає, що влада не підтримає команду. Тому місце “Славутича” у другій лізі може зайняти “Зоря” (Білозір’я), яка нещодавно отримала атестат на участь у чемпіонатах України серед професійних команд і має відповідну для цього інфраструктуру.

Ще місяць тому “Славутич” називали приємним сюрпризом українського футболу. Уперше в історії команда другої ліги  дійшла до півфіналу Кубку України, де в додатковий час поступилася донецькому “Шахтарю”.