Журналістка із Черкас стала новою ведучою каналу “Україна”

24 Червня 2014 09:14
inter.ua

inter.ua

Із 23 червня новою ведучою денних і вечірніх випусків інформаційної програми “События” на каналі “Україна” стала екс-ведуча “Новин” каналу “Інтер” Анна Панова. Про це повідомила прес-служба “України”, підтвердивши інформацію, оприлюднену наприкінці травня сайтом “Дуся”.

Анна Панова вестиме денні та вечірні випуски «Событий» з понеділка по субботу о 15:00 та о 19:00 по черзі з Оленою Кот.

“Команда каналу “Україна” – дуже професійні люди, котрі постійно розвивають інформаційне мовлення. І для мене честь приєднатися до колективу “Событий”. Ми разом будемо працювати над амбітним завданням – посиленням позицій програми серед лідерів новинного телеринку”, – прокоментувала ведуча свій прихід на канал “Україна”.

 Анна Панова закінчила Національний університет Києво-Могилянська академія за спеціальністю “політологія”, а також Інститут журналістики Київського національного університету ім. Т.Шевченка. Кар’єру в медіагалузі почала у 2002 році. Пройшла шлях від репортера до головного редактора та ведучої на телеканалі ВІККА в Черкасах. Пізніше працювала на загальнонаціональних каналах, зокрема парламентським кореспондентом та ведучою новин на каналі “Інтер”.