Черкаський драмтеатр: анонси вистав на наступний тиждень перед закриттям сезону

17 Липня 2014 18:15

1405576402_boing4Черкаський академічний обласний український музично-драматичний театр імені Т.Г.Шевченка запрошує:

23 липня, середа, початок о 18 год.30 хв.

ДУЖЕ ПРОСТА ІСТОРІЯ
Сучасний драматург Марія Ладо написала «Дуже просту історію» – про те, як сільська дівчина Дарина завагітніла від Олексія, сина першого на селі п’яниці. Рішення батька Дарини однозначне – аборт. Страшний вирок сколихує спокійний ритм життя всіх дійових осіб цієї – людей, тварин та небожителів…

24 липня, четвер, початок о 18 год. 30 хв.

МІЗАНТРОП

Маніакальна комедія за твором Жана-Батіста Мольєра – історія про палку пристрасть, красуню-вітрогонку, женихання чотирьох кавалерів до однієї з  красунь вищого світу – історія зі шквалом емоцій, у сучасних постановках якої мають за честь взяти участь такі світові зірки як Кіра Найтлі, Фабріс Лукіні та Ламберт Уілсон.

26 липня, субота, початок о 17 год., 29 липня, вівторок, початок о 18 год. 30 хв., 30 липня, середа, початок о 18 год. 30 хв.

ПРЕМ’ЄРА !
ІСТОРІЯ ПРО ЛЮДИНУ, З ЯКОЮ ТРАПИЛАСЯ ІСТОРІЯ

10 історій…. 10 таємничих незнайомців… Життя невдахи, що раптово обертається на пригоду… Дивний день, що несподівано закручується хаотичним колесом незрозумілих і абсурдних подій. «Історія про людину, з якою трапилася історія» – нова вистава, сучасна комедія Черкаського академічного обласного українського музично-драматичного театру імені Тараса Шевченка, що закриває театральний сезон.

27 липня, неділя, початок о 17 год.

БОЇНГ-БОЇНГ

П’єса Марка Камолетті, що увійшла до книги рекордів Гіннеса, поставлена в 60 країнах світу. Це комедія про роман молодого паризького ловеласа з трьома чарівними стюардесами, обраниці якого літають на різних авіалініях, і це змушує винахідливого нареченого підлаштовувати своє життя під розклад “прильоту-відльоту” всіх “наречених”. Виникають непорозуміння, що призводять до нескінченно смішних ситуацій …

31 липня, четвер, початок о 18 год. 30 хв.

ЗАКРИТТЯ ТЕАТРАЛЬНОГО СЕЗОНУ!

СВЯТКОВИЙ КОНЦЕРТ – найкращі уривки із найкращих вистав.

Для дітей
27 липня, неділя, початок о 12 год.

КІТ У ЧОБОТЯХ

Персонажі казок Шарля Перро стали улюбленими друзями дітей цілого світу. Інакше й бути не може, коли захопливу історію зі знанням справи, талантом і гумором розповідає справжній казкар!

Ціна квитків від 20 грн.
Телефони для довідок: каса – 36-07-21, адміністратор – 36-07-18

 

Джерело: Провінція