Поранений під Слов’янськом уманчанин потребує коштовного лікування

1 Серпня 2014 11:55
lenta-ua.net

lenta-ua.net

Майже тисяча українських бійців були поранені за час проведення антитерористичної операції на Сході України. Чимало молодих чоловіків, повних сил і наснаги, залишилося без рук чи ніг. Проте оптимізму не втрачають. Хочуть жити! І жити повноцінно.

Таким героєм, нашим земляком, який активно бореться за своє життя, є 32-річний Павло Яремчук, уродженець села Пугачівка на Уманщині. 5 травня він потрапив у засідку і під час обстрілу був тяжко поранений, отримавши жахливі травми рук: потрощені кістки, перебиті нерви, сухожилля. До того ж ліва нога майже нерухома, а в оці залишилися осколки.

“Після важкого поранення під Слов’янськом мій син знаходився на лікуванні в Тель-Авіві (Ізраїль), а в подальшому був переведений до однієї з найкращих лікарень Австрії”, – розповіла мама Павла.

Дружина та 3-річний син із надією чекають на швидше одужання свого героя і ні на хвилину не залишають його самого. Всі рідні вірять у те, що він неодмінно одужає і незабаром повернеться додому. Однак на лікування Павла Яремчука потрібні кошти, яких у сім’ї немає.

За ініціативи голови Уманської райдержадміністрації Ярослава Скуса та ради товаровиробників Уманщини пораненому бійцю надано допомогу в розмірі 20 тис. грн.

На сьогодні наш земляк готується до нової операції, по-новому вчиться ходити, проходить тривалий терапевтичний курс реабілітації і потребує нашої підтримки.