Черкащани традиційно сильно виступили на чемпіонаті України з кульової стрільби

6 Серпня 2014 20:32
cherkassy-sport.com

cherkassy-sport.com

Із відкритого чемпіонату України з кульової стрільби серед дорослих повернулися черкаські спортсмени. Всього ж у змаганнях, які традиційно проходили у Львові, взяло участь 240 учасників із 16 областей України.

Черкащину на всеукраїнській першості представили вихованці комплексної дитячо-юнацької спортивної школи № 2 Черкаської міської ради та Школи вищої спортивної майстерності.

За результатами виступів в особистому заліку не було рівних серед 24 учасників у вправі МГ-6 черкащанину Сергієві Кулішу (на фото), а у вправі ГП-6 Сергій був другим серед 35 суперників. Стрільбу у вправі МГ-9 Куліш завершив із шостим результатом.
Першу сходинку п’єдесталу посіла також наша Дар’я Шаріпова, яка була найвлучнішою у вправі ГП-4 серед 40 учасниць. На цьому Даша не зупинилася і у вправі МГ-5 здобула срібло серед 40 учасниць, в у вправі МГ-9 вона стала дев’ятою.

Тетяна Тарасенко стала бронзовою призеркою у вправі МГ-9 серед 38 учасників, а також посіла восьмі місця у вправах ГП-4 і МГ-5. За крок до п’єдесталу пошани зупинилася Наталія Чепурна у вправі МГ-9, як результат – високе четверте місце, у цій же вправі Марина Чорноморець була п’ятою. З дев’ятим результатом Марина була у вправі МГ-5.

Також порадували тренерів своїми виступами молоді спортсмени – Володимир Чудов (2000 р.н.) та Ян Водоп’ян (2001 р.н.).
У командному заліку Сергій Куліш, Дмитро Омельяненко та Ян Водоп’ян посіли п’яті місця у вправі ГП-6 й у вправі МГ-9. Більш успішним був результат жіночої команди у складі Дар’ї Шаріпової Д., Тетяни Тарасенко і Наталії Чепурної – “срібло” у вправі МГ-9, “бронза” у вправі МГ-5,  четверте місце у вправі ГП-4.

Підготували наших стрільців тренери Віктор Нагній, Ірина Дудник та Наталія Чепурна.