Мера Сміли звинувачують у піарі на чужій допомозі прикордонникам

6 Серпня 2014 15:42
gazeta.ua

gazeta.ua

Мер міста Сміла Вадим Решетняк на Сході піариться за чужий рахунок, переконані члени місцевої Координаційної ради. Їм стало відомо, що відправлену ними допомогу в зону АТО прикордонникам вручив Решетняк. Про це розповів Gazeta.ua Олексій Власов із Смілянської координаційної ради для допомоги українським військовим у зоні АТО та в батальйоні територіальної оборони “Черкаси”.

“Ми ще з березня відправляємо продукти й все необхідне для військових. Спочатку то був Крим, тепер – Схід. Останнього разу на прохання чотирьох військових зі Сміли, які служать у Луганському прикордонному загоні, було зібрано кошти та придбано необхідних речей і продуктів харчування. А для наших земляків ще й чотири висококласні рації. Гроші на них оперативно зібрали голови квартальних комітетів міста та сільські ради району. Незрозуміло як, але бус по дорозі в сторону Харкова “перехопив” Вадим Решетняк. Особисто від свого імені передав речі військовим”, – розповів  Власов.

Через кілька днів в місцевій газеті на першій шпальті вийшов репортаж мера. На одному із фото мер Сміли вручає прикордонникам рації.

“У матеріалі жодного слова не згадав про тих, хто ж насправді збирав кошти, продукти для військових та купив рації. Це дуже обурило громадськість, особливо тих, хто займався роботою зі збору коштів та відправкою вантажу. Представники Координаційної ради намагалися зустрітися з міським головою, але Вадим Володимирович вкрай рідко з’являється на своєму робочому місці. Певно, таким чином міський голова вже готується до майбутніх виборів. Сам оплатив додатковий тираж газети. Краще б за ті гроші для прикордонників купив кілька бронежилетів”, – обурився Власов.