Уманчани зібрали і відправили батальйону “Айдар” 12 тонн продуктів (відео)

7 Серпня 2014 16:30

1З Уманського району на схід України відправилась вантажівка з продуктами та речами для бійців антитерористичної операції. Жителі з сіл Кочержинці, Танське, Текуча, Доброводи назбирали близько 12 тонн допомоги для українських військових та нацгвардійців.

Назбирали кілька десятків мішків картоплі та інших овочів. Також передавали воду, олію, борошно, печиво, цукерки”, – розповідає Сергій Яремчук, організатор збору допомоги.

Зі слів пана Сергія, найактивніше при формуванні передачі бійцям проявили себе жителі села Танське: “Коли питав, кому саме передавати від них передачу, казали, що байдуже в який батальйон, аби лишень все дійшло до українських бійців. Мене приємно вразила їхня позиція та активність у зборі, адже з Танського в зоні АТО немає жодного бійця. Поки що”.

Дорога вантажної машини з допомогою для Айдару тривала понад добу. Водій неодноразово потрапляв під обстріл, проте довіз вантаж цілим та неушкодженим. Каже, що при потребі готовий знову везти бійцям передачу на схід, навіть незважаючи на небезпеку.

Джерело: 04744.info