“Війна не знімає відповідальності за підготовку шкіл і дитсадків до навчального року”, – Томенко

9 Серпня 2014 14:00
poltava.pl.ua

poltava.pl.ua

Сьогодні народні депутати Микола Томенко і Віктор Тимошенко побували в селі Червона Слобода Черкаського району, де на прохання громади та з ініціативи Віктора Тимошенка встановили дитячий майданчик в одному з дошкільних закладів села.

Народні депутати провели зустріч із мешканцями Червоної Слободи, які поінформували, що громада села активно готується до нового навчального року в навчальних закладах, здаючи гроші на ремонти і підготовку. А сільська рада в міру можливостей допомагає. Натомість, обласна влада і державна у жодній мірі не задіяні у цьому процесі.

“Ніхто не ліквідовував управління освіти в кожному райцентрі і ОДА. Так само ніхто не знімав відповідальності за допомогу у підготовці закладів освіти до нового навчального року. Відсутність такої роботи, прикриваючись війною, – цинічна. Бо громадяни змушені і армію матеріально підтримувати, і навчальні заклади до навчання готувати”, – сказав на зустрічі Томенко.

Він висловив переконання, що місцева влада не забуде про свої зобов’язання й активніше долучиться у допомогу з підготовки шкіл і дитсадків до нового навчального року.