Чергову зміну зведеного загону правоохоронців, які повернулися із зони АТО, вітали в Черкасах (відео)

13 Серпня 2014 15:52

PM675image005Третя зміна черкаських правоохоронців повернулася з “гарячих точок” зі східних регіонів України –  Луганщини й Донеччини. Міліціонери перебували у складі зведеного загону в районах проведення АТО. Повернулися благополучно.Їх вітали у обласному управлінні МВС.

“Третя липнева зміна для наших колег, які перебували у гарячих східних точках, була чи не найважчою за увесь період антитерористичної операції. Хочеться надіятись, що проведена четверта ротація буде останньою і тероризм на сході нашої країни буде подолано, – сказав начальник УМВС у Черкаьскій області Владислав Пустовар. – Проте зараз частина наших товаришів знову відбули на відповідальні рубежі Луганщини та Донеччини нести бойове чергування. Більшість з них вже несли там службу, тож мають великий досвід як потрібно діяти в складних фізичних та психологічних ситуаціях і ми віримо, що наші колеги не підведуть”.

Крім слів вдячності за проведену роботу представники загону, які мужньо проявили себе під час несення служби в зоні АТО, отримали з рук начальника УМВС подарункові годинники та цінні подарунки. Від обласної влади ряд працівників міліції були нагороджені Почесними грамотами облдержадміністрації та Почесними грамотами обласної ради.