Зелена Діброва запрошує переселенців, щоб відродити село

13 Серпня 2014 10:06
uk.wikipedia.org

uk.wikipedia.org

Виконком сільської ради Зеленої Діброви Городищенського району наполегливо шукає переселенців (молоді родини з дітьми), щоб відродити село. В мережі викладено матеріали з інформацією про село, яке має хорошу школу, славиться своєю багатовіковою історією, розташоване в мальовничому місці, оточене лісами, має ставки з чистою водою.

“Як наслідок проведених робіт і оголошень в Інтернеті до нас з Херсонської області прибула сім’я з трьома дітьми шкільного віку, – розповідає сільський голова Ігор Щербак. – Окреме житло переселенцям безкоштовно надала місцева жителька Тетяна Донченко. Батьки відразу влаштувалися працювати у сільгосптовариство, здійснюється постійний соціальний супровід дітей. Старша дівчинка та її мама мають талант до співів, тому кожне сільське свято проходить за їхньої участі”.

А днями до Зеленої Діброви прибула сім’я переселенців з-під Києва – жінка та 8 дітей. Цю сім’ю спіткало горе: вони втратили батька, а згодом згорів будинок і все нажите майно. В селі дізналися про них з випуску ТСН на каналі 1+1 і вирішили допомогти. Досі в Зеленодібрівській школі навчалося 16 учнів, тепер додалося ще 8 дітей, тож це для села як знахідка. Цю родину активно підтримують. Жителі Зеленої Діброви ніколи не залишають напризволяще людей, які сюди прибувають.

 

Джерело: Нова Доба