У Смілі 5-річний хлопчик підпалив іграшки – згоріло майна на 50 тисяч гривень (відео)

14 Серпня 2014 11:46

OLYMPUS DIGITAL CAMERA13 серпня о 10:50 на мансардному поверсі 2-поверхового житлового будинку по вулиці Корольова у Смілі сталася пожежа. Повідомлення про загоряння до Служби порятунку “101” надійшло від рідних господаря, якого не було у помешканні. На місце події оперативно прибув черговий караул Смілянської пожежно-рятувальної частини Управління ДСНС, який впродовж 30 хвилин ліквідував займання.

Як вдалося з’ясувати, пожежа сталася через необережне поводження з вогнем 5-річного племінника господаря, який знайшов сірники і, граючись, підпалив домашні речі. У результаті пожежі вогнем знищено покрівлю будинку на площі 30 м.кв. Збиток від вогню склав 50 000 грн.

Управління ДСНС України у Черкаській області звертається до батьків з проханням не залишати дітей без нагляду дорослих! Не допускайте трагедії в Вашій родині! Розповідайте своїм дітям про небезпеку гри з вогнем, навчайте їх правилам пожежної безпеки! Обмежте користування дітей газовими та електричними приладами! Зберігайте сірники та запальнички в недоступних для дітей місцях!