Звенигородщина провела до Збройних сил України своїх кращих синів

15 Серпня 2014 14:53
zvenrada.gov.ua

zvenrada.gov.ua

У ході здійснення заходів по виконанню указу Президента України щодо проведення в державі  третьої хвилі мобілізації, Звенигородщина проводжала до лав Збройних сил України своїх кращих синів.

21  мобілізований вишикувались на центральній площі міста під державним прапором та прапором Звенигородського району. Бійці різного віку — від зовсім юних до дорослих чоловіків, інформують на сайті РДА. До цього загону увійшли жителі Звенигородки та сіл району, а також міста Ватутіного.

zvenrada.gov.ua

zvenrada.gov.ua

Звенигородчани, місцеві самооборонівці та підприємці, які пришли провести земляків у нелегку дорогу, приносили з собою прапори, жовто-блакитні стрічки, цукерки, воду, продовольство, воду, хрестики, іконки, військову амуніцію. Діти дарували захисникам свої малюнки. Вони бажали, щоб ті скоріше повернулись додому, та, неодмінно, живими.

Священник Української православної церкви Київського патріархату отець Віктор благословив солдат на захист Вітчизни, побажав  щоб бог завжди був поряд із ними і подарував кожному символи православної віри та окропив свяченою водою.