Черкаські рятувальники повернулися з Луганщини, куди возили “гуманітарку” (відео)

19 Серпня 2014 13:15
ck.mns.gov.ua

ck.mns.gov.ua

Черкаські рятувальники повернулися з Луганщини, де у складі колони брали участь у гуманітарній допомозі від уряду України для жителів Донбасу.

Усього на буремний Схід України за дорученням Уряду України було спрямовано три колони: Київська, Харківська та Дніпропетровська.

Харківська колона, до якої входив і черкаський транспорт у складі 26 вантажівок (фур), доставили до Луганської області продукти і товари, які так потребують жителі Сходу України. До складу гуманітарного вантажу увійшли продукти харчування (овочі, крупи, цукор, борошно, олія, консерви, мед, чай), вода, медикаменти, та засоби гігієни.

ck.mns.gov.ua

ck.mns.gov.ua

Вантаж, силами зведеного загону Міжрегіонального центру швидкого реагування з міста Ромни, Сумської області ДСНС України, було прийнято на спеціально розгорнутій для прийому допомоги базі для зберігання продуктів. Після складування, його було передано представникам Міжнародного комітету Червоного хреста, саме його представники у відповідності до міжнародних правил, повинні забезпечити його подальше сортування по групам товарів і розподіл у відповідності до потреб населення регіону.