“Тимчасовий мер” Умані прийняв виклик крижаною водою (відео)

29 Серпня 2014 11:00

В.о. міського голови Умані Олександр Цебрій прийняв виклик від місцевого діяча Ярослава Кулінєєва та облився холодною водою. Відео з викликом наступним трьом учасникам “Ice Bucket Challange UMAN” з’явилося в соцмережі на сторінці “Підслухано в Умані”.

Обливаючись холодною водою, уманчани збирають гроші на допомогу хлопцям із АТО. Ярослав Кулінєєв, “скупавшись” під стінами міської ради, передав естафету в. о. міського голови Олександру Цебрію. Він відповів менш ніж за добу та кинув виклик голові Уманської райдержадміністрації Ярославу Скусу, голові Уманської районної ради Олександру Дячуку та директору Уманських електромереж, члену виконкому, Сергію Клочку.

Метою акції є збір коштів для підтримки наших солдатів в АТО. На ці кошти організатори планують придбати необхідні речі, або перерахувати кошти на рахунок одного із центрів допомоги бійцям.

Кожен, хто бере участь у акції та обливає себе крижаною водою, має перерахувати 20 грн на рахунок, та надіслати фото чека оплати адміністратору групи. Той, хто отримав естафету, але не захотів обливатися водою, має перерахувати 50 грн.

Джерело: 04744.info