Олійника-молодшого звільнили з прокуратури

3 Вересня 2014 13:00
obozrevatel.ua

obozrevatel.ua

Наказом Генерального прокурора України звільнено з посади прокурора Черкаського району Черкаської області Руслана Олійника, повідомляють у ГПУ.

Генеральний прокурор України, розглянувши подання прокурора Черкаської області, підписав наказ про звільнення Р. Олійника з посади прокурора Черкаського району.

Підставою для цього стало неналежне виконання Р. Олійником своїх службових обов’язків відповідно до чинного законодавства України та численні прорахунки в організації роботи на основних напрямках прокурорсько-слідчої діяльності.

Нагадаємо, громадськість повстала проти Олійника-молодшого у квітні. Тоді представники ГО “Народна самооборона” Черкаського району вимагали від обалсного прокурора перевірки роботи Руслана Володимировича. Звинувачували його у бездіяльності. Згодом вимагати звільнення скандального прокурора прийшла Самооборона.  Олійник потрапив у лікарню. Нещодавно в обласній прокуратурі повідомили про зібрану інформацію, на підставі якої колегія прокуратури внесла документи до Генерального прокурора з приводу звільнення Олійника-молодшого.