Приліт швейцарських футболістів у Черкаській облраді назвали непересічною подією

4 Вересня 2014 11:00
оblradack.gov.ua

оblradack.gov.ua

Днями у КП “Черкаський аеропорт” відбулася непересічна подія – 2 вересня летовище вперше за останні багато років прийняло авіарейс з далекого зарубіжжя. До Черкас прилетіли футболісти молодіжної збірної зі Швейцарії. Сьогодні на Центральному стадіоні Черкас вони зіграють матч з молодіжною збірною України з футболу.

До цього черкаський аеропорт приймав здебільшого чартерні рейси. А на них комунальне підприємство могло заробити значно менше коштів, ніж на міжнародних рейсах, зауважують у прес-службі обласної ради.

“Сподіваюсь, що ця подія стане гарним початком відновлення роботи аеропорту та виведення її на якісно новий рівень. Не секрет, що тривалий час підприємство майже не здійснювало основного виду діяльності, внаслідок чого утримання всього комплексу фактично здійснюється за рахунок коштів, отриманих від здачі в оренду нерухомого та іншого майна”, – каже начальник управління майном обласної комунальної власності облради Сергій Коваль.

Директор КП “Черкаський аеропорт” Олена Качуріна сподівається, що тепер до Черкас іноземні борти прилітатимуть частіше, і це дасть змогу підприємству заробляти більше коштів. Найближчими днями на черкаському аеродромі має приземлитися літак з Ліхтенштейну.