Голова Звенигородського райсуду йде на війну мінометником

5 Вересня 2014 11:30

1408366022-215x114Із початку війни у східних регіонах України добровольцями на фронт записувались сільські голови, депутати місцевих рад, і навіть деякі голови обласних рад. Але, щоб у вир війни зі своїх затишних кабінетів йшли судді, такого ще не було.

Нещодавно добровольцем на фронт попросився голова Звенигородського районного суду Володимир Дудніченко. У період строкової служби в радянській армії Володимир Дудніченко здобув військову спеціальність мінометника. А тепер він вирішив, що настав час використати свій армійський фах для захисту країни від нової московської навали, пише “Дзвін”.

В зоні АТО нині несуть службу не тільки правоохоронці і кадрові військові, але й люди, які у мирному житті були успішними підприємцями, менеджерами, інженерами. Незабаром у їхні лави зі зброєю в руках стане і суддя, далеко не із останніх на Черкащині.

От тільки серед добровольців чомусь зовсім не видно прокурорів. Вони не поспішають переймати приклад судді і правоохоронців. “Та їм тільки натякни про необхідність піти послужити у зоні АТО, як наступного дня півпрокуратури розбіжиться”, – жартують правоохоронці.