Христинівчанин 19-річний Микола Кобринюк загинув на Донеччині від кулі снайпера

10 Вересня 2014 15:44

000000000000011111Христинівщина попрощалась та провела в останній путь свого героя – Миколу Кобринюка. Він, виявивши мужність та героїзм, загинув 5 вересня в зоні проведення АТО на території Донецької області від ворожої кулі снайпера.

Народився Микола Кобринюк 25 лютого 1995 року в с.Шельпахівка. В жовтні 2013 року був призваний на службу до лав Збройних сил України. Згодом його чекала служба на Черкащині, Київщині, але серце його завжди боліло за побратимами, які залишились в Маріуполі, і, написавши рапорт, він повернувся до них.
“Якщо не я, то хто?”, – так він сказав матері, коли пішов добровольцем брати участь в антитерористичній операції на Сході.

Попрощатися з Миколою прийшли заступник обласного військового комісаріату  підполковник Олег Захаренко, керівництво району, заступник командира військової частини 3027 підполковник Петро Крицький, керівники підприємств та установ, голови територіальних громад району, керівники та члени громадських організацій і об’єднань, друзі, військові побратими, вчителі та однокласники, односельчани, жителі району, матері військових друзів.