У батальйоні “Черкаси” троє легкопоранених та один контужений боєць

10 Вересня 2014 08:48
cossackland.org.ua

cossackland.org.ua

Щойно черкаські ЗМІ поінформували читачів про передислокацію батальйону територіальної оборони №14 “Черкаси” у зону бойових дій АТО з Одещини, як з’явилася інформація про бунт серед особового складу та п’ятьох поранених черкащан.

Заступник комбата Святослав Вовкодав спробував прояснити ситуацію, що безперечно хвилює черкащан:

“Чутки про відмову від виконання наказів особовим складом батальйону “Черкаси” суттєво перебільшені… Так, у нас складна ситуація із броньованою технікою та важкою зброєю з огляду на поставлену командуванням задачу.  Зрозуміло, що у таких умовах є випадки висловлювання невдоволення серед наших хлопців. Ми ж тут усі земляки, багато часу знаємо один одного, тож буває у виразі емоцій не криємося. Але керівництвом батальйону і з’єднання, до складу якого входить батальйон, зараз приймаються відповідні кроки для забезпечення наших військових необхідними засобами.

Щодо обстрілу. Так, після початку так званого “перемир’я” наші позиції регулярно обстрілюються супротивником з мінометів та артилерією. Станом на цей час у батальйоні “Черкаси” троє легкопоранених (дотичні поранення) і один боєць отримав контузію від вибуху”.

Джерело: Дзвін