Рятувальники і вихованці дитбудинку обмінялися подарунками

17 Вересня 2014 11:42

33Напередодні дня рятівника, який відзначають сьогодні, 17 вересня, вихованці Черкаського навчально-реабілітаційного центру традиційно привітали рятувальників із їхнім професійним святом.

Як це прийнято серед добрих друзів, з нагоди свята вони обмінялися дарунками. Дітлахи влаштували святковий концерт для своїх багаторічних шефів. А рятувальники у відповідь влаштували яскраве свято, порадували малят, показавши дітлахам можливості пожежно-рятувальної техніки та, подарувавши їм солодощі, повітряні кульки, а також тепло своїх сердець.

34Переглянувши тематичний концерт, рятувальники провели для малечі “майстер-клас” з одягання бойового “екіпірування”, розповіли про обладнання та спорядження, яким оснащений рятувальний автомобіль та показали техніку в дії.

“Завдяки працівникам обласної рятувальної служби наші діти постійно мають перед очима приклад доблесті, мужності, відваги, сили і хоробрості і розуміють, що нічого неможливого для них немає, – коментує директор навчально-реабілітаційного центру Марія Пилипенко. – Можливо, частина із них зможуть стати справжніми героями, як наші рятувальники, проте ми точно впевнені, що маючи таких шефів, усі вони стануть справжніми людьми”.