Чорнобай відзначив 358-ий день народження

24 Вересня 2014 15:57
chornobajrada.gov.ua

chornobajrada.gov.ua

Селище Чорнобай відзначила 358-у річницю від дня його  заснування.Чорнобай – це столиця козацько-хліборобського краю, неповторна перлина Черкаського краю, батьківщина актора театру ім. М. Заньковецької, лауреата шевченківської премії Бориса Романицького, українського поета, перекладача Миколи Терещенка, Героя Радянського Союзу Івана Миколайовича Шмига, та багатьох інших.  Сімнадцяти жителям селища Чорнобай присвоєно звання Почесних громадян.

chornobajrada.gov.ua

chornobajrada.gov.ua

На святі вшанували золотих ювілярів – сім’ї Пономаренків та Муньок, які пройшли випробування часом,  привітали щасливе молоде подружжя Мостіпан,  які щойно стали на весільний рушник та побажали їм, щоб через багато років спільного життя любові,  поваги, вірності вони  зуміли пронести чистоту почуттів, як це зробили золоті ювіляри. Не забули вшанувати на святі і наймолодших чорнобаївців.

Також були визначені переможці в номінаціях:  «Краща вулиця»,  «Краща садиба» , «Кращий багатоповерховий будинок»,  «Установа зразкового благоустрою», «Зразковий об’єкт торгівлі».   Всіх переможців  привітала голова селищної ради Алла Мірошніченко та вручила грамот селищної ради та цінні подарунки.

Особливою родзинкою свята стала концертна програма за участю місцевих, районних і київських артистів.