“Не всі пропоновані кандидати у депутати будуть підтримані “Блоком Петра Порошенка”, – Томенко

24 Вересня 2014 10:41

tomenkoЗа результатами дискусій із залученням журналістів та експертів, частина кандидатів у депутати не буде підтримана “Блоком Петра Порошенка”. Про це повідомив радник Президента України Микола Томенко, інформує прес-служба політика.

Томенко звернув увагу на те, що після з’їзду “Блоку Петра Порошенка” і початку висунення кандидатів у народні депутати, в пресі висловлювались застереження щодо низки кандидатів, які могли бути підтримані партією.

“Після дискусій з’ясувалося, що, дійсно, частина кандидатів, запропонованих місцевими партійними організаціями, не є серйозними опонентами в протистоянні з колишніми народними депутатами – представниками Партії регіонів. Щодо деяких кандидатур також висловлювались серйозні застереження про те, що їхня участь може дискредитувати команду “Блоку Петра Порошенка”, – зазначив політик.

За словами Томенка, незабаром керівництвом партії будуть прийняті остаточні рішення, за результатами яких суспільство побачить, що низка кандидатів у депутати, котрі не мали підтримки громадськості і під час обговорення отримали критичні застереження, не будуть підтримуватись на виборах “Блоком Петра Порошенка”.

“Натомість Блок буде аналізувати можливість підтримки в мажоритарних округах інших кандидатів, висунутих здебільшого шляхом самовисування, які користуються підтримкою місцевої громади, демократичних політичних партій і мають шанс перемогти на виборах”, – зазначив Томенко.