Шполяни придбали для земляків у зоні АТО два ГАЗи

24 Вересня 2014 13:30

3026На Сході України на захисті нашої держави перебуває батальйон територіальної оборони “Черкаси”, в складі якого несуть службу і наші земляки, жителі Шполянщини. Наразі батальйон потребує поповнення техніки.

Для вирішення цього питання проведено засідання ради оборони району під керівництвом першого заступника голови РДА Ірини Берези, в якому взяли участь керівники промислових та сільськогосподарських підприємств, фермерських господарств та приватні підприємці.

Спільно ухвалили рішення зібрати пожертви та придбати автомобіль, щоб у подальшому передати його батальйону територіальної оборони “Черкаси”. Уповноваженим для ведення фінансових операцій обрано керівника СПОП “Агро-Прогрес” Василя Колісника.

Більшість керівників підприємств та представників бізнесу з розумінням поставилися до пропозиції й надали благодійну допомогу. Загальна сума зібраних коштів склала 102 815 грн. На них купили два автомобілі ГАЗ-66 – повноприводні, пристосовані для перевезення людей, відповідають умовам перебування в зоні бойових дій. Вартість автомобілів склала 98 тис. грн. Машини пройшли техогляд, повністю підготовлені та обладнані для передачі в зону АТО.

Заправлені пальним та укомплектовані інструментами, транспортні засоби з написом “Шполянщина – захисникам України!” були передані в колону, сформовану за сприянням Черкаської ОДА.