Учасникам АТО з Черкащини виділили 30 земельних ділянок

24 Вересня 2014 09:34

189Землевпорядна служба Черкаської області видала 30 наказів щодо відведення військовослужбовцям та членам їх родин земельних ділянок на загальну площу 29,64 га.

Зокрема, виділено 22 земельні наділи площею  для ведення особистого селянського господарства, 5 ділянок площею – для садівництва, 2 наділи площею  – для індивідуального дачного будівництва, 1 ділянка площею  – для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд.

Земельні наділи розташовані у Смілянському (13), Черкаському (шість), Тальнівському (три), Уманському (дві), Золотоніському (дві), Катеринопільскому (одна), Маньківському (одна), Монастирищенському (одна) районах та у м. Золотоноші (одна).

Загалом до територіальних органів Держземагентства в Черкаській області із заявами на отримання земельних наділів звернулися 30 учасників АТО та членів їх родин, найбільше – у Смілянському районі (13 осіб).

Заяви про виділення земельних наділів учасникам АТО землевпорядники Черкаської області розглядають оперативно та у позачерговому порядку.