Наступного тижня в черкаському театрі покажуть наймістичнішу драму Шевченка (анонс)

28 Вересня 2014 19:16

DSC02116_новый-размер-1024x680Черкаський академічний обласний український музично-драматичний театр імені Т.Г.Шевченка запрошує

1 жовтня, середа, 18.30

Великий льох
(містерія за мотивами найзагадковішого твору Тараса Шевченка).Неймовірне пророче проникнення поета в минуле, сучасне й майбутнє. Здається, всі сили космічного зла зійшлися, щоб знищити Україну – але в тому, що так сталося, є й провина самих українців усіх поколінь… Та бій на барикадах історії триває, і в цьому бої Україна – здавалося б, упосліджена, пригнічена і майже знищена – виявляється незнищенною. І таємниці цього дива жодним загарбникам не розгадати…

4 жовтня, субота, 17.00

МІСТО НА «Ч»

Унікальна документальна вистава – один день із життя Черкас. Дівчина із Троєщини приїхала до Черкас шукати хлопця, помилившись містом на «Ч». Із вуст місцевих буквально за день дівчина дізнається все про місто без прикрас. Помилково опинившись не в тому місті на «Ч», дівчина лишається тут назавжди.

5 жовтня, неділя, 17.00

КОНЦЕРТ «ТЕАТР ШЕВЧЕНКА – ЗАХИСНИКАМ ВІТЧИЗНИ»

Патріотичний концерт, основний сюжет якого — приїздконцертної бригади Театру імені Шевченка до військових, які знаходяться врозташуванні “ротації”.
Актори театру по обидва боки рампи: вони і солдати-добровольці; вони йактори, що показують бійцям уривки з вистав театру.Художній прийом “сцена на сцені” дозволяє глядачам зазирнути у світтеатру, який виходить на передову.
Вже не буде мистецького відсторонення, вже ніхто не залишиться байдужим!
Тексти п’єс і пісень сьогодні відлунюють новими смислами!

МУДРІ КАЗКИ ДЛЯ ДІТЕЙ ТА ДОРОСЛИХ

5 жовтня, неділя, 12.00

ЗОЛОТЕ КУРЧА

Музична казка розповідає маленьким глядачам про добро і зло, щирість, любов, мужність, хоробрість. Уособленням цих людських рис у виставі є хитра, жадібна, корислива Лисичка, добрий, довірливий Вовк і непосидючий маленький Півник.

Ціна квитків від 20 грн.
Телефони для довідок: каса – 36-07-21, адміністратор – 36-07-18