На обеліску увічнили імена загиблих в АТО колег черкаські міліціонери (фотофакт)

7 Жовтня 2014 11:29

Управління МВС України в Черкаській області увіковічнить черкащан, які служили в спецбатальйонах МВС та загинули в зоні проведення АТО. Їхні імена викарбують на обеліску пам’яті загиблих правоохоронців.

mvs.gov.ua

mvs.gov.ua

З початку проведення антитерористичної операції в східних регіонах країни загинуло понад сто співробітників МВС України, четверо з них родом з Черкащини. Наші земляки служили в батальйонах спеціального призначення МВС. Серед них:

Володимир Рижак – родом з Уманського району, спецпризначенець, пішов добровольцем у батальйон «Шахтарськ», загинув 2 серпня 2014 року,

Володимир Ложешніков – житель міста Черкаси, спецпризначенець, пішов добровольцем у батальйон «Донбас», загинув 29 серпня 2014 року,

Роман Сокуренко – з Корсунь-Шевченківського району, спецпризначенець, пішов добровольцем у батальйон «Азов», загинув 23 вересня.

Завтра відбудеться урочисте поховання Руслана Шеремета, жителя олотоніського району, спецпризначнеця, який пішов добровольцем у батальйон «Київщина» та загинув у бою 5 жовтня.

Імена загиблих патріотів, які загинули в зоні проведення антитерористичної операції, занесені до книги пам’яті загиблих правоохоронців та викарбувані на обеліску пам’яті загиблих працівників міліції УМВС України в Черкаській області. Пам’ять про героїв не вмирає.