Музикант із Черкас збиратиме кошти для зимової фази АТО

8 Жовтня 2014 17:41
varosh.com.ua

varosh.com.ua

Група “Бумбокс” виступить на благодійному концерті, кошти від якого підуть на закупівлю зимових речей для учасників АТО. Крім того, в акції візьмуть участь групи Kozak System, “Шабля”, а також Соня Сотник і Сергій Кузін, повідомляє “Культпростір”.

“Щодня нас заспокоюють віртуальним перемир’ям і транслюють новини про повне забезпечення армії. Але ми всі прекрасно розуміємо, що наші хлопці там, у зоні АТО, як і на самому початку, на 90% забезпечуються виключно волонтерами”, – йдеться в заяві учасників проекту. Зібрані кошти вони обіцяють витратити на допомогу 17-й, 30-й, 72-й і 93-й бригадам української армії, а також добровольчим батальйонам. Планується закупівля теплих берців, зимових спальників, термобілизни, теплих рукавиць, шкарпеток та інших необхідних речей.

Концерт відбудеться в київському клубі “Юність” 29 жовтня.

Лідер гурту “Бумбокс” Андрій Хливнюк – родом із Черкас. Музикант неодноразово висловлював свою громадянську позицію під час Майдану і в ході агресії Росії на українські території. Через це “Бумбокс” не раді бачити з концертами в Москві.