Черкаська ОДА стала більш “відкритішою” – сюди вже пускають за перепустками

9 Жовтня 2014 13:43
uainfo.org

uainfo.org

Із 6 жовтня вхід до Черкаської ОДА здійснюється по перепустках. Тепер, аби пройти в будівлю, простому смертному треба мати або пропуск, або чекати на чиновника на вулиці.

Чи то на обласних посадовців так подіяла “сміттєва люстрація”, чи то погрози “вічного революціонера” Миколи Булатецького, який анонсує блокування роботи ОДА – невідомо. Але факт лишається фактом – в ОДА не пускають громаду.

Громадського активіста Сергія Слинька сюди пропустили тільки після скандалу.

“Щойно мене не пустили в ОДА та облраду. Всі доводи, що я є першим заступником голови громадської ради при ОДА охоронців не цікавили! Ось як влада хоче співпрацювати з громадою! Ганьба голові ОДА Ткаченку та його правій руці – Ковалю за таку псевдопублічну політику! За 8 років такого ніколи не пам’ятаю, навіть при Тулубі”, – обурюється у своєму фейсбуці Слинько.

888888888+

19 березня  згідно вказівки голови ОДА Юрія Ткаченка біля адміністрації демонтували шлагбауми. Тоді Ткаченко заявив, що органи державної влади повинні бути публічними й відкритими до людей. Втім, турнікети, поставлені ще за Тулуба, в ОДА стоять досі.