Скандали батальйону “Черкаси”: дезертири і розполовинені передачі (відео)

9 Жовтня 2014 10:30

359x239-images-news-0920142-e3b6a4692a18d11e0d00036a19e968b8Батальйону “Черкаси”  передали повнопривідний автомобіль. Його відправлять одразу на передову. Бо ж там у бійців техніки немає.

У телефонній розмові із  журналістами хлопці скаржаться: “Нісанів”, які подарувала обласна влада, на передовій так і не бачили.

В обласному комісаріаті пояснюють, мовляв, машини використовують для патрулювання території. Крім того, батальйонівці повідомляють: посилки від рідних їм віддають уже відкритими. Деяких речей там бракує.

Наразі в батальйоні 11 поранених. Двоє бійців зникло. Про їхню долю поки що невідомо. Зараз їх розшукують.
Боєць батальйону “Черкаси” (телефоном): “Ішла та передача, привезли її у батальйон. Десь півтора тижні він чекав ту передачу чи два тижні. І половина тільки передачі прийшла”.
Євген Курбет, обласний військовий комісар (телефоном): “Якщо ця проблема є, то я зараз переговорю й уточню. Але ж посилки повинні прибути в штаб. Підписані. Це перший випадок, що я чую таке. Скільки ми вже передавали, перевозили. Це вперше я чую, що там хтось їх переполовинює. Ми завдання поставимо, щоб контролювали”.

Джерело: ТРК ВІККА