Зубик продовжує возити на безкоштовні екскурсії

10 Жовтня 2014 14:53

2Спостерігачами ОПОРИ зафіксовані оголошення на будинках за адресою 30-річчя Перемоги, буд. 15, 17  в Черкасах із запрошенням на безкоштовну екскурсію в Полтавську область від кандидата в народні депутати по 195 округу Володимира Зубика.
Оголошення, написані від руки, наступного змісту: «Хто має бажання безкоштовно поїхати на екскурсію в Полтавську обл. (монастир) та Хрещатик у вихідні дні (11 – 12 жовтня) звертатись в ОСББ до Світлани Іванівни. Екскурсії організовує кандидат у народні депутати – Зубик».

Спостерігачам ОПОРИ вдалося дізнатися телефон Світлани Іванівни. Зокрема, вона розповіла про те, що звозити людей на екскурсію було її ініціативою. Жінка зібрала підписи у мешканців будинків, які бажали відпочити на екскурсії та звернулася у приймальню до В. Зубика. Там їй виділили автобус, проте не у Полтавську область, а у Софіївку.

3Крім цього, по всьому місту у Черкасах масово розклеїли оголошення про безкоштовні екскурсії від фонду Володимира Зубика «Лицем до лиця». Сам В. Зубик вчора на прес-конференції повідомив про те, що фонд «Лицем до лиця» призупиняє свою діяльність, у зв’язку з подіями 30 вересня у селі Митлашівка Драбівського району, коли активісти побили представника фонду, який роздавав благодійні допомоги.

Проте сьогодні спостерігачі ОПОРИ, зателефонувавши за вказаним номером на листівці, дізналися, що набір на екскурсії досі продовжується, але взяти участь в екскурсіях можуть лише жителі тих районів Черкас, які входять у межі 195 округу, по якому і балотується Володимир Зубик.