Народний бунт у Золотоноші

14 Жовтня 2014 10:10

zolotУ Золотоноші містяни ополчилися проти головного енергетика. Івана Собка звинувачують у зловживанні службовим становищем та ігноруванні прохань жителів міста. У 2004 році на сесії районної ради уже розглядали питання про незадовільну роботу очільника РЕСу. Собка звільняли із займаної посади, проте, не надовго. Повернувшись у керівне крісло управляти по-новому головний енергетик Золотоноші не став.

Терпіти стиль керівництва  мешканці міста чорнобривців більше не хочуть.
Минулої п’ятниці містяни перейшли до рішучих дій. Вони прийшли до РЕМу з’ясувати, чому без попередження їм влаштували два «темних» вечора та хотіли дізнатись як працює одна з місцевих підстанцій. Із собою активісти прихопили сміттєвий бак. Проте Івана Собка на місці не виявилося. Червоніли перед громадою його заступники.

Місцева влада підтримала активістів та зібрала сесію міськвиконкому, щоб предметно проаналізувати роботу посадовця. Містяни та підприємці розказували про свої проблеми.
Пана Собка громадські активісти таки знайшли, в лікарні. Хворому в дарунок принесли апельсини.

Золотонісці сподіваються на позитивне вирішення проблеми з керівником. Переконані, що з настанням холодів у їхніх домівках горітиме світло та буде тепло.

Джерело: ОДТРК Рось