Сьогодні в Звенигородці тренуватимуться, як рятувати людей під час війни

16 Жовтня 2014 09:30
ck.mns.gov.ua

ck.mns.gov.ua

Сьогодні у Звенигородці відбудуться командно-штабні навчання “Дії органів управління та сил цивільного захисту при виникненні надзвичайних ситуацій воєнного характеру”.

Участь у навчаннях візьмуть керівний склад органів управління та сил цивільного захисту району, спеціалізовані служби, серед яких, такі як – зв’язку та оповіщення, протипожежна, медична, охорони громадського порядку, матеріального забезпечення  та інші.  Метою заходу є удосконалення навичок керівного складу цивільного захисту у координації роботи аварійних та рятувальних служб у разі виникнення надзвичайних ситуацій, притаманних військовим діям.

Під час відпрацювання практичних дій та навичок буде перевірено майстерність, професіоналізм і злагодженість дій усіх екстрених та оперативно-рятувальних служб, а також аварійних бригад району. Окрему увагу буде приділено оцінці рівня підготовки керівної ланки різних підрозділів цивільного захисту, щодо реагування та у прийнятті відповідних рішень спрямованих на усунення наслідків змодельованих подій.

Початок навчань о 10:00.