Чоловіки в балаклавах зірвали виступ одіозного кандидата в нардепи

18 Жовтня 2014 17:10
novadoba.com.ua

novadoba.com.ua

Кандидат у народні депутати по 195 виборчому округу Володимир Зубик сьогодні мав провести зустріч зі своїми виборцями Південно-Західного району Черкас. Проте невідомі в камуфляжах і балаклавах зірвали цей захід, повідомляє “Нова Доба”.

Зустріч була призначена 13.30 у Палаці молоді. Симпатики Володимира Зубика зібралися у великому залі Палацу заздалегідь, сам кандидат затримався на кілька хвилин. Одразу почав перепрошувати. Він устиг промовити лише з десяток вітальних фраз, коли до залу увірвалися невідомі в балаклавах, одягнені в камуфляж або цивільний одяг. Охорона Зубика відразу ж оточила кандидата.

Один із чоловіків увірвався на сцену й вигукнув: “Зубик – бандит! Він голосував за закони 16 січня!”. В колотнечі кандидат лишив зал непоміченим. Нападники теж швидко пішли. Налякані люди мерщій розходилися по домівках. Зустріч було зірвано.

У результаті інциденту постраждали журналісти. Журналістка ТРК ВІККА забилася, операторові цього ж ЗМІ розбили штатив телекамери.

Міліція теж прибула на місце події, було щонайменше чотири автомобілі з правоохоронцями.

Володимир Зубик – одна з найбільш одіозних постатей серед кандидатів у нардепи по виборчих округах Черкащини. Неодноразово звинувачувався громадськими активістами й політиками у підкупах виборців, утім, суд виявився на його боці.