Канівчанин, не вміючи плавати, намагався врятувати тонучу тварину

19 Жовтня 2014 17:54
life.pravda.com.ua

life.pravda.com.ua

На Канівщині один чоловік потонув, ще одного вдалося врятувати. У річці Росава неподалік села Синявка 17 жовтня місцеві жителі помітили потопельника. Тіло загиблого підняли на берег, його особа встановлюється.

Того ж дня в Каневі близько півночі під час прогулянки по пристані пірсу вокзалу “Авто-Ріка” 21-річний місцевий житель впав у Дніпро та не міг самостійно вибратись з води на берег.

Як вдалося з’ясувати, чоловік відпочивав біля води з друзями. У якийсь момент він побачив тварину, яка тонула. Сам не вміючи плавати, чоловік стрибнув у воду, щоб допомогти тварині. Помітивши, що їхній товариш почав тонути, друзі за допомогою підручних засобів з пірсу намагалися його врятувати. Лише зрозумівши, що самим їм не впоратися, люди звернулися за допомогою до рятувальників.

Черговий караул Канівської пожежно-рятувальної частини, який оперативно прибув на місце події, за допомогою рятувального круга підняв потерпілого на берег, де його було передано до рук лікарів. Після медичного огляду врятований від госпіталізації відмовився.

Із початку року на водних об’єктах області загалом зареєстровано 75 пригод, внаслідок яких 68 осіб загинуло, 14 осіб вдалося врятувати.