Два нардепи з Черкащини – в рейтингу найбільш одіозних

23 Жовтня 2014 16:00

r3ZMyOoLpz-620x264Громадські активісти оприлюднили топ-10 одіозних кандидатів у народні депутати в мажоритарних округах, які є фігурантами антикорупційних журналістських розслідувань та результатів громадського моніторингу корупціонерів у владі. Список кандидатів-корупціонерів представили координатор руху “Чесно” Інна Борзило та представник Центру протидії корупції Дарина Калинюк, передає УНІАН.

У списку, поряд із екс-секретарем Київради Олесем Довгим, скандальним комуністом Ігорем Калєтніком, регіоналом Сергієм Ківаловим – двоє нардепів, які поки що представляють Черкащину в українсьокму парламенті: ректор Київського національного університету культури і мистецтв Михайло Поплавський (в.о. №194, нині балотується на Кіровоградщині) та екс-“регіонал” Антон Яценко (в.о. №200, балотується по ньому ж).

Активісти зазначили, що ці одіозні мажоритарники знову намагаються потрапити до Верховної Ради, балотуючись на округах у невеликих містах та селищах, де мешкають селяни, які мають обмежений доступ до Інтернету, і таким чином правду про кандидатів виборці дізнаються або з партійної преси, або від агітаторів.