Томенко підтримав у Черкасах Олега Петренка

24 Жовтня 2014 16:36

DSC05125_новый размерПеребуваючи сьогодні в Черкасах, народний депутат, радник Президента України висловився на підтримку Олега Петренка, який балотується до Верховної Ради по виборчому округу №194 від “Блоку Петра Порошенка”.

Томенко пояснив, що зараз надзвичайно важливо, щоби в парламенті була швидко створена більшість Петра Порошенка, а не більшість Володимира Путіна.

“Для вирішення проблем України і Черкащини зокрема, треба, щоб народним депутатом від Черкащини була людина, яка підтримує Президента і його “Стратегію-2020″, а не піде в опозицію до Порошенка”, – зазначив Томенко.

Важливість співпраці між парламентарем, Президентом і урядом нардеп проілюстрував таким прикладом. На прохання Томенка глава держави, перебуваючи в Черкасах 20 жовтня, відвідав НВК “Фотоприлад” і тепер найближчим часом уряд має виконати вказівку Президента й забезпечити підприємство державним замовленням. Що не лише зміцнить обороноздатність країни, а й збільшить кількість робочих місць в Черкасах.

“Отже, надзвичайно важливо, щоб після виборів ми мали міцний зв’язок між Президентом, урядом та депутатами, що представляють Черкащину”, – підкреслив Томенко.