Пораненому під Маріуполем “азовцю” із Черкас потрібні кошти на лікування

28 Жовтня 2014 10:49
bio-tech.shershnyov.com

bio-tech.shershnyov.com

24-річного Олега з Черкас, добровольця “Азова”, поранили в День Незалежності. Цього дня  батальйон “Азов” захищав околиці Маріуполя від ворога, який пішов у наступ у напрямку міста. Тоді ж, 24 серпня, під час розвідки Олег з побратимами виконував розвідувальну операцію неподалік села Сартана, де й потрапив у засідку. Унаслідок кулеметного обстрілу бійцю було важко травмовано ліву ногу.

Приблизно через півтори години Олег був вже у Маріуполі, де йому надали першу допомогу, згодом перевели у Бердянськ, а потім – у Київ. Зараз йому вкрай потрібно складне лікування з використанням  клітинних  технологій, яке допоможе відновити роздроблену великогомілкову кістку та врятувати бійця від інвалідності. Таке лікування готова забезпечити  медична компанія ilaya. Потрібно 94 тисячі гривень.

bio-tech.shershnyov.com

bio-tech.shershnyov.com

Олег добровільно приєднався до бійців “Азова” 24 червня, і з того часу встиг взяти участь у таких відомих військових операціях, як штурми Мар’їнки та Іловайська.

Олег – уродженець міста Черкас, де його зараз чекають матір та брат. У мирний час чоловік працював на меблевому виробництві. А ще Олег є вболівальником ФК “Дніпро” та входить до спільноти черкаських ультрас.

“Наша з вами допомога Олегу – це щира подяка за його благородне рішення захистити Вітчизну у найскладніший для неї момент!”, – закликають на сайті “Біотех. Реабілітація поранених”.

Сторінка для внесення коштів – http://bio-tech.shershnyov.com/discover/